Wednesday, April 21, 2010

14 hari berpantang...

hari ni genap 2 minggu aku berpantang.. ermm jauh lagi nk abiskan 44 hari.. tp bila ddk sendiri2 ni tak rs pn aku dlm pantang, just cuti sajork.. belum 2 minggu aku dh salin pakai seluar, heheh.. panas laks rsnyer pakai kain batik jek.. selama ni tak pernah nk pakai kain batik kan, tup tup kene pakai, mana tak rimas.. pakai seluar tak sejuk sgt bila malam2, pakai kain asyik terselak jek..

Adleena pada hari 13 kelahirannya... skg ni dh pandai nk tdo berpeluk2.. makin lama makin bijak dgn caranya sendiri.. nk tdo harus mengamok dulu... tp masih baik lg.. senang nk handle..

ni dia kakak yg over, yg dipegang tu hadiah utk adik dia, tp biasa la dia tukang bukak kan.. dia lenjan abis2 baru dia bagi kt adik..

so far dia sgt sayang kt adik dia, balik dari school jek terus mencari2 adik dia.. kiss2 tak abis, pastu tenung mata adik dia dekat2.. kelakar bila tgk dia buat mcm tuh...

aktiviti kakak skg nie main masak2 n tanya ibu nk makan apa.. errmmm ibu nk makan mcm2 sayang.. tolong ler masak!!! takpun ajak ayah makan kt luar.. jom, dpt kt secret recipe pn jadik la.. Tony Roma's pn bole.. ibu sudi jek jika dijemput..

nk skit leh tak kakak?

semoga cepat la abis pantang nie, tp lambat ler abis cuti.. voley?

5 comments:

nora said...

cyg adik!!! baju die mcm banduan jer..mcm kude belang pn ade.. huahahaha..

siti said...

emy nadyn pun ada la baju banduan tu...tp dh xmuat la kan simpan utk adik die jek nanti...he3...

Emy said...

nora - ni mmg baju banduan.. heheh.. mcm anak lebah pn ada.. ni bj kakak dia dulu..

siti - sama la nadyn ngn arie dulu.. skg turun ke adik.. ko tu dh ready ker nk no 2 nie?

yatispeed said...

wah wah ibu..selera tak agak222..!!! pringles pun nampak cam sedap la wei..aku nak beli la on the way balik kerja nanti..kekeekeke..
sangaaattt comel baju adleena..mana ko beli? ko tau..aku ada beli satu rompers online last 2 weeks untuk baby boy..harap2 anak aku ni dapat la pakai nanti..kalu girl pun aku pakaikan jugak..hehehe..sangat comel la arieana skang..manja..masukkan dalam Pa N Ma la wei..geram aku tengok dia..cam model baby..

siti said...

oh soalan ko itu akan terlaksana dlm tahun 2012 kottt he3..insyaallahhh...aminnn...;)