Monday, April 5, 2010

sessi mengurut pra pantang...

wahhh mmg takde keje kan 2 beranak nie... ada pulak sesi mengurut pra pantang... ni kira urut2 ringan sajek la, meregangkan urat2 halus.. dh tukang urutnya pn halus lg.. jari2 pn kecik2 jek.. tak rasa apa, rasa geli ada la..

yea ibu2 bapak2, saya perkenalkan tukang urut separa professional saya, yg didatangkan khas dari saujana putra.. perkhidmatan amat memuaskan, sbb pas urut2 bole gomol2 dan cium2... bau mmg sgt sedap... terutama di bahagian pipi tukang urut ini... lihat betapa seriusnya tukang urut cilik ini, sambil mengurut sambil memberi tips2 berguna kepada saya.. muncung2 mulutnya..

hah ni masa ni tgh marah la nie, urut2 semua dh bersimpul2 katanya, sambil mencubit2 kaki saya... tp best kene urut, siap pakai lotion baby lg.. kemain suka la dia, dpt main lotion.. last2 aku yg naik hangin..

ni iklan yea : kepada sesiapa yang berminat utk dptkan perkhidmatan kakak, bole la hubungi manager kakak yea.. pasti anda semua berpuas hati dgn cara urutan geli2 kakak yg lembut ini.. upah tak mahal, chicky meal atau happy meal sajork.. yg penting mesti ada toys tau!

beria la kan mengurut? ni bidan sampai naik ke kaki!

selepas sesi urut2 harus la ada sesi bergambar kan, bole la dijadikan kenang-kenangan... tanda pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan tukang urut ini... upah susu sebotol lg pas sesi mengurut nie.. tp tak tido pun, ibu dia jgk yg terlelap...

di akhir cerita, kakak nk promote skit set bersalin utk ibu kakak nti, ibu sila abiskan segala ubat2an ini yea... jgn hangat2 nasi lemak jek, ingt pesan ayah, kalau tak abis kene rotan!

thx KD coz tolong belikan n tunggu kami kt mc D, saujana impian last week.. dpt jgk berjmpa ngn KD sejak terpisah dgn TNB...

5 comments:

eRa said...

adakah perkhidmatan urut mengurut ni meluas ke serata Malaysia?? semua negeri?

Emy said...

belum meluas lagi cik era, kami masih dlm mencari pelanggan tetap.. kalau nk cuba mai la dtg umah, kita buat sessi pengenalan! urut2 manja gitew... jemput la dtg umah yea, bawak laki tu sekali.. lelaki pn arie leh urut, tak caya tanya ayah dia...

pn_fateen07 said...

betul la.. arie nih macam pelakon indonesia yg citer tasbih cinta tu.. yang setaip isnin - khamis 2.30ptg kat tv3.. watak bella tu...

Emy said...

fatin, ko keje ke tgk tv hah? tak perasan ler citer tu, tggu iklan ler aku tgk nti...

yatispeed said...

hah..lepas ni auntie speed lak booking untuk sesi arieana dalam awal bulan 12 nanti ok? free your schedule yer mak bidan..comel giler la arie skang ni..sama bulat dan ngan pipi ibu...

emy, congrats dah bersalin..penantianmu sudah berakhir. aku jugak yang start all over again. ni dah mula mual2 dan 9 bulan tu satu kejayaan untuk ko..akan ku gapai 9 bulan itu dengan tekad dan semangat..amin..