Monday, April 12, 2010

Selamat Berkenalan....

Salam perkenalan... Di sini kakak nk kenal adik Adleena kepada semua kawan2 kakak dan kawan2 ibu...

Adleena Bt Azrul Hisham & Arieana Bt Azrul Hisham

Adleena selamat dilahirkan pada 7 April 2010 jam 4.07 pagi di Hospital Serdang.. secara normal dengan berat 3.86kg ukuran badan 51cm..

Actually dh byk update gambar kt facebook.. kt blog nie lambat skit... kepada sesiapa yg bagi ucapan tahniah tu, thx a lot.. Adleena ni baby yg baik, bagi susu tdo jek, takde merengek2 pn.. malam pun ibu tdo dgn senang hati cuma dia akan bgn pagi jam 3.30 pagi, errmm dh mmg time dia pun.. time dia nk kuar aritu.. nk lahirkan adik pn alhamdullilah senang, mula sakit jam 1.30 pagi, g hospital jam 3 pagi dan lahirlah Adleena ke dunia jam 4.07 pagi.. Alhamdullilah... sama mcm kakak, ibu tak rs sakit lama sgt...

dh ada anak dua aku nie... kuang kuang kuang...

buat masa ni aku berpantang di rumah sendiri, mak akan dtg pagi2 utk tgk2kan kami... but kakak still hv to go to school!!! cian kakak.. nti g ngn adik pulaks...

9 comments:

Yezzaaa19 said...

Ya ampunnnn!...Putihnyerrrr!...

ratna said...

alamak haiii comelnya.. pipi labuh tu yg tak tahan nengoknya ni.. boleh lawan pipi kakak dia..

yatispeed said...

dia tersangat comel..aku tak pernah tengok baby secomel ini di tahun ini...rasa nak cium2 jer pipi dia..selamat berpantang, emy..lega kan berpantang kat rumah sendiri..tak yah susah2 berangkut bagai..sib baik sham dalam kul 3 dah boleh sampai rumah kan?give her the very best of your milk, k my friend?

RizQin said...

adik sama besar dh ngan kakak!

pn_fateen07 said...

ya robbi.. harus la skang ni dah 4 kilo agaknyer..

to arieana .. tahniah dah jadi kak yong.. and to ibu n ayah tahniah utk anak ke2 ini.. semoga bertambah rezeki dan semoga lebih bahagia dengan adanya dua puteri nih...

dah ada dua dah anak.. kan.. hehehe..xsangka ek..

aiDieNa said...

Wahh.. tahniah Emy.. dah ada dua.. jom tambah sorang lagi.. jadik tiga.. kalau pompuan powerpuff ler cam aku... hmmm tembam sungguh.. cumil ;)

Selamat berpantang!

gee ryder said...

so cute..ada gaya arie sket..

bole thn bsr gak bby ko emy

Emy said...

KD - ya ampun ko dh tgk kan bapaknyer mcm mn? anak2nya pn putih melepak ler, kalau ikut ibu,harus la cekelat skit...

ratna - thx ratna, tp tak leh lawan pipi kakak lg.. ada mcm bau nugget.. sedap!!

speed - amboi speed ayat ko, tak tahan tul.. ni masih awal tahun ler, tggu smpi akhir thun ramai lg baby2 dh akan kuar, termasuk ler dari ko! anak kita sebaya ler nti ek?

rizqin - adik mmg dh nk sama besar ngn kakak pun.. takot adik membesar bagai juara jek nti..

fatin - thx fatin.. ko dh 2 hero, aku 2 heroin, kita doakan ler anne preggie n bersalin secara normal ek? heheehe

kak pah - ko mmg terror, dh ada PPG kt umah.. aku takat ni cukup la 2 puteri nie, nk menambah pn rsnyer nk jarak jauh skit.. itu pesanan doktor dan pihak penaja!! (aku ler tuh)

gee - ko pun selamat yea, lahirkan baby yg sihat n besar mcm Adleena...

RizQin said...

tak abis2 nak sakat aku