Thursday, September 30, 2010

breakfast aku pagi nie..

pas2 raya ni kan mcm takde mood jek nk hapdate.. ke takde citer best?? rasanya blog ni akan hapdate kalo ada citer best je kot! lg satu dok melayan games kt fb tu sampai malas nk hapdate blog!!

so pagi ni dengan rajinnya aku masak pizza..actually pizza base dh ada, bahan2 pn lebih kurang jek.. operasi menabur bahan2 dijalankan b4 tido malam td.. dh siap2 mcm kt bawah ni aku simpan dlm peti es..

bahan2 kurang skit, just letak minced meat, sosej dan bawang merah jek.. tabur skit lada hitam..

pagi td b4 bakar taburkan cheese serata pizza itu.. gigih tak bakar pizza kul 6 pagi, bangun tido terus settlekan pizza baru mandi.. merasa la makan pizza aku ni kan?

bawak g office makan ramai2 ngn offmate.. lupa lak tu nk amik gambar, dh tinggal 2 keping ni baru teringat nk amik gambar.. ni la dia hasilnya yang mendapat puji2an td.. lenkali bole buat lagi.. siap2kan kt off ni pn bole, beli barang pastu bakar kt oven off nie..

sekian... tengahari ni nk makan nasi ngn ulam2.. coz aku ada bawak sambal tempoyak!! hambek berbau satu off!

5 comments:

gee ryder said...

sdp nmpk pizza..
Kirim kt aku sekeping haha

Emy said...

aku baru pas makan sekeping.. tiba2 lapar nie.. nk tggu beli nasik jek tengahari nie..

shuweet said...

telan air liur aku tengok ko nyer piza ni...craving for piza jugakk..hehe

deidaa said...

pergh pizza... brapa lama nak uli nih?
bleh brapa slice?

Emy said...

shuweet & deida - korang beli jek pizza base kt supermarket pastu campak2 apa yg korang nak, tabur cheese bakar dlm microwave mmg jadik.. pastu jemput aku makan sekali ek!