Tuesday, October 5, 2010

birthday celebration..

tak tau la birthday sapa kan? sapa2 pn bole tp masa nyanyi tu sebut la nama arieana and adleena.. dua2 celebrate sama2.. nk nyanyi birthday utk ibu pn bole.. takde tema kaedahnya..

last weekend, masa temankan mak aku order cupcakes utk org bertunang, mak belikan sekali la kek kecik utk cucunya main2 tikam kek tuh! hahahha.. ala kek 10 hengget jek + doraemon ngn payung tu 2 hengget..

disebabkan arie kepoh bagitau kt school ada happy birthday kawan dia, akhirnya opah dia belikan dia kek utk nyanyi2 jek.. suka sgt dia.. takpe bulan 2 tahun depan ibu antar kek kt school kakak ek..

kek coklat kecik jek.. tgk tu kecoh tak bagi adik pegang kek dia.. takot sangat kek hancur!

adik hanya dapat melihat sajork.. kakak dh tak sabar tuh!

suka sgt dpt kek, dulu ms celebrate bday dia yg ke 2, dia tak reti nk tiup lagi.. skg ni dh pandai dh, ibu lak tak sabar nk tggu bday ke 3 bulan 2 tahun depan.. lagi 4 bulan jek..

adik mendapat halangan ketika nk pegang kek!

muncung mulut nk bagitau kt ibu adik nk pegang kek dia..

kek pujaan hati, selagi tak abis kek ni selagi tu nk nyanyi bday.. dh tak larat aku!

sedap gak kek nie, 10 hengget jek, bole la buat main2..

party secara kecil-kecilan itu masih belum berakhir, party diteruskan dengan baju tido yea.. maknanya sampai ke malam la.. wpn kek tu kecik, tp tak abis coz takde org nk makan..
aku sah2 tak suka makan kek, yg makan opahnya ngn ayahnya jek..

dia pn ikut aku tak makan kek, dok jilat2 pisau jek.. giler gangster jilat pisau!

see gangster tak?

4 comments:

gee ryder said...

arie dh bulat semula dh mcm aleen
parak ko gini emy tetiap bln nk clbr8 hehe

Emy said...

dia mmg bulat pn, time demam jek terus susut.. ni 1st time aku beli kek utk dia sesajek.. opah dia yg rajin melayan!!

siti said...

he3..mak gangster anak pun gangster lahhh kannn...tp hebat ooo arie jilat pisau...ha3...;p

Emy said...

hanya gangster jek berani jilat pisau!! pisau kek pn takpe la!!