Monday, November 1, 2010

AKHIRNYA!!!

akhirnya baby kangaroo @ adleena berjaya meniarap buat kali pertamanya dengan sendiri malam tadi.. ni kira satu pencapaian la, bagus, at least dia ada aktiviti sendiri drpd asyik bergayut jek dgn ibu..

tp bila dh meniarap tu tak reti nk baring balik, harus la menangis jek..

ni gambar tengahari semlm, berkendong dalam umah.. bahagia sungguh dia.. sampai kakak pn nk dukung mcm nie, mati la ibu!

ni kakak waktu pagi ms nk bfast roti coklat w air ribena.. dia yg nk makan atas lantai, kt dapur lak tu coz dia ckp nti dia makan sepah, ibu dh kemas umah.. alahai cian betul anak ibu.. rs nk ku kendong ku pelok2 ku cium2 jek.. mcm sopan jek ms dia ckp tuh.. kira bole cair la hati ibu!

sajek tayang dinner kami weekend baru nie.. juicy luicy burger.. ni gara2 tgk Man vs Food la..

5 comments:

Yezzaaa19 said...

Sedapnya..burger tu..

shuweet said...

wah adleen baru meniarap ke?? anak sedara aku 4 bulan dah lasak sakan meniarap si cenonit tu..tapi aku geram tengok anak ko nih...chumell sangattttt

beger ko tu very the juicy leleh2 air liur aku..

Emy said...

KD, burger buat sendiri mmg sedap, bole letak sos mayo sesuka hati..

mie, adleen mmg baru meniarap, maybe dia berat bontot kot.. tak tau la.. ko masak sendiri la burger tuh... senang jek, kapitkan dua keping daging burger, dlm tu letak cheese siap2.. tp pastikan daging burger tak beku..

aiDieNa said...

Ohh.. tahniah buat Adlenn.. teruskan usaha.. tangga.. jaya..

Dah baper batang gigi?? hehehe

deidaa said...

besar giler buger.
mana beli?
ko mkn sorg2 eh? hehe.