Thursday, November 25, 2010

drawing kakak + muka lawok + blog berhabuk..

yea dh lama tak hapdate.. takde la malas cuma kadang2 takde cerita, kalo ada cerita pn masuk fb!! aku rs kalo tak buat account fb mesti tumpuan dan kasih sayang terhadap blog ni masih membara!!

dh tu kalo takde fb mcm ketinggalan jaman n BUTA IT laks.. mcm mn tu? dilema kan?

tp blog ni bole dijadikan bahan rujukan utk aku gak, anak2 dan suami bila kami tua nti!! rujukan tuh mcm nk exam jek..

ni nk citer psl kakak, skg mmg payah nk amik gambar dia.. kalo amik gambar dia mesti nk buat muka lawok.. payah tul!

dh siap2 pegang CD coz nk pasang kt 'lettop' ayah.. ibu suruh senyum dia jelir lidah.. mmg susah nk amik gambar.. harus ada ugutan2 tertentu nk bagi dia bergambar..

tarik lidah tu baru tau!

cebik pulak!

baru la manisssssss... (background towel ibu!)

aktiviti arieana kat sekolah.. kemain tekan lg dia buat colouring tuh.. setempat jek..

ntah apa la imiginasi dia ms melakarkan seni ini..

sekali lg muka terjelir!!

muka kekwat!

muka tunjuk kuasa!

muka comel...

muka manja...

aksi over!!.. ehem ehem.. handbag baru ibu tau!

3 comments:

Yezzaaa19 said...

Alahai..geram jer tgk pic2 ni...(tetiba teringat kat yami kat taska...huhuhu)...

aiDieNa said...

Ehehehe... itu maknernyer dia dah pandai.. berekspresi depan kamera.. anak² aku pon macam tu.. :)

deidaa said...

Hahahahahahah, blh x aku gelak gile2 tgk gambo ari jelir tuh?
Lawok gile hokkay? =))

Aku pon lambat la ada acc. FB.
Bln 12 thn lps kot,
tu pon setelah dipaksa kaw2 kat kwn2 aku huhuh.