Monday, November 29, 2010

MAJLIS BERTUNANG...

selamat menjadi tunangan orang sahabatku Norazah! suka panggil nama penuh! macam kt sekolah rasanya..

Majlis pada sabtu lepas, 271110 di Kuchai Lama.. aku pergi bersama anak dara ku nan seorang itew.. nasib dia sgt behave wpn pada mulanya dia malu2 alam skit..

bak kata orang bertunang tu, cantik tangan aku.. yea la nyah, ko bandingkan ngn tangan org tua.. harus la tangan ko lagi berseri!! dusssshhhh!


dh aku bawak camera besor skit dari org lain, aku telah dianggap photographer! voley.. padahal semua set AUTO! hahahahh.. dapat ikut ibu g rumah KELANTIN (pengantin)..

makan pn selera.. maklum la tinggalkan adik ngn ayah kt rumah...

mula2 malu nk masuk rumah orang, last2 terus tak malu, sampai barang hantaran orang pn dia picit2.. siap mintak tu!

cupcake dlm bilik KELANTIN (pengantin).. risau jek aku kotor cadar orang..

over mintak cincin!!

sepanjang majlis berlangsung arie sgt baik, ikut cakap.. aku dok diam2 kt tepi katil dia ikut jek.. takde la dia sama interprem ms org tgh sarung cincin.. pssttt.. masa tu aku bz amik gambar..

NORAZAH PADIL
gambar bersama tunang tak dapek la nk masukkan..
nk dptkan izin tuan pnya badan..

gambar kami bertiga.. rasanya gambar saya tak byk ngn dia coz asyik amik gambar dia jek.. takpe la dia kan QUEEN hari tu.. arie mmg payah bergambar.. geram tul!

tapikan dlm gambar2 ni semua apsal muka aku putih melepak sgt.. errrmmm...

selesai majlis kami balik coz ayah, adik, opah and maksu dh tunggu nk ke MELAKA.. mlm tu kami makan kt UMBAI buat kali ke 4 dlm hidup ku..

5 comments:

Marsha~ said...

cantik sangat manik baju dia.....

Yezzaaa19 said...

Emy..yg ko g 'pecah lobang' buat per??..diam2 jer ler..psl bwk kamera besor tapi guna 'auto' jer...keh3...

Emy said...

marsha - hai... cantik bj dia beli kt jakel.. errrmmm salam perkenalan or kita mmg dh kenal?

KD - sajork mak nk pecah lobang dia.. hahaha.. KD saya ni tak reti sgt guna camera tu, last2 auto sajork.. malas nk pk gelap cerah..

Y@ZeD@ said...

skg org bertunang dah mcm nak sanding terus kann.. granddd kemain, jeless lak aku!!

erk,slmt bertunang norazah padil!

gee ryder said...

mcm kawin dh aku tgk haa..

huh arie smgtnye debabnye dia skg..cubit pipi kang