Tuesday, May 3, 2011

weekend yang mengembirakan...

rasa seronok sgt weekend baru nie.. just four of us.. menghabiskan masa hujung minggu dengan aktiviti keluarga..

hari sabtu - ayah ada sekolah ganti, so ibu & anak2 berjalan2 ke subang parade, jalan2 dan makan2.. syiok... malam g pasar malam pulaks, 1st time tau g berempat.. sebelum ni tak berkesempatan..

hari ahad - wedding @ beranang dan seremban.. pastu try lepak kat ice room, menarik gak.. bole ulang tayang lagi nanti..

adik adleen @ ice room

hari isnin - ni cerita bergambar..

pagi pas antr my abah g KL sentral utk balik kg, kami terus menyinggah ke nasi lemak tangling.. errmm takde la special sgt, tp situ je la tempat tuju kami pun nak makan2.. nasib budak2 tak buat perangai.. seronok rasa jalan2..

nasi lemak tangling yang glamer itu.. pas kumpul lemak, kita bakar sedikit lemak.. skit jek..

di taman tasik perdana.. errrmm adleen suka naik buai.. muka ganas giler kan?

cewahh kakak pulak jalan2 dlm semak..

adleen pulak latih tubi jalan2 dengan ayah.. cepat2 jalan yea sayang.. senang ibu.. hehehehe

pas puas amik angin kt taman tasik perdana, kita menuju ke sogo pulak.. hah! sogo belum bukak ibu dan kakak dh menunggu.. bukannya sale giler2 pun, tp dh alang2 ada kt KL kan, singgah je la, bukan senang! terima kasih sayang bawak jalan2..

ibu dan kakak di depan sogo.. sementara adik tido ditemani ayah di dlm kereta..

hasil tuaian di sogo tak perlu lah tayang2.. biasa2 jek..

rasanya minggu ni TERPAKSA ke tangling lg coz nk tukar jam loceng princess yang arie beli di carboot sale sana.. balik rumah test ngn bateri tak jalan jgk..errrmm harus tukar nie, wpn hanya RM10 sahaja..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

nora said...

adik muke ngntuk jer kt icerum..

suke tgk pic kakak mse kt taman.

yatispeed said...

anak2 ko ni comel2 walaupun adik muka ganas..geram aku tengok..hahaha..

gee ryder said...

ko gi subang parade tu bertiga je ke??
kalo aku pengsan terus...