Friday, November 28, 2008

dpt kad jemputan kawin

motif pos kad kawin tak pakai nama betul aku?? heheheh.. TQ tikah, dh sampai kad kawin adik ko.. ermm harus la guna nama blog aku kan?? nasib ler sham tau sapa.. of coz dia tau!! insyallah aku dtg,.. bole jmpa ko nti.. so kawan2 uitm ku yg lain, kalau nk jmpa2 jom g kenduri adik tikah pada 13 Disember 2008 bertempat di G1 57 Lorong Cempaka, Kg Seri Gombak Indah, 68100 batu caves, Selangor.. ni dia petanyer.. contact la ek kalau korang nk g..

2 comments:

deidaa said...

Atikah mana nih?
Atikah "ketepet gue" tu ke?
huhuuu!

Aiseh 13hb aku ada tonamant boling pg hingga mlm.. aiyaaakkk!

Emy said...

amboi2.. tepek gambar kurus ek? heheheh..

ni la katipo class kita dulu.. ko ada boling laks, kalau tak leh join! tp aku takde janji ngn sapa2 lg..

sapa2 nk ikut jom! leh jmpa..