Monday, December 1, 2008

agenda hari sabtu...

hai u ols.. apa kabar semua? terselit gambar arieana bgn pagi td b4 g school...

ni ada skit update psl aktiviti aku last weekend..

skg ni kalau nk buat kenduri kawin anytime jek, kalau dulu tggu cuti sekolah.. (pesal aku buat ayat mcm nie? padahal tgh cuti sekolah kan??.. bini cikgu pn lupa cuti sekolah!) yea la coz sham tak cuti pn, jaga exam so aku tak rs pn skg ni cuti sekolah.. heheheheh

last saturday g majlis kahwin anak Dr. Kamsani, staf TNB, kira geng masa aku keje TNB dulu la.. wahh tak sangka la skg ni ada laks gelaran Prof. Dr. Hj Kamsani laks.. setau aku dia Dr. je dulu..

aku mmg nk g kenduri ni coz Dr. Kamsani sendiri yg sms aku, terharu gak, dia ada lg simpan no hp aku, padahal aku tak pernah contact dia pn! ni kira geng mengumpat dulu la.. voley?? nk g, call mmber2 TNB dulu takde yg nk g.. so aku taknak la g sorang2.. maknanyer takde geng la.. then, awal pagi sabtu tu Anne call aku, dia kata nk g, laaaaa aku dh la lepak kajang, ngn tak bawak bjnyer.. harus la aku kejutkan sham kata nk balik amik bj, memula mcm tak Ok tp last2 Ok je la.. nk buat apa pn dok umah, baik g kenduri kan?? leh jmpa kawan2 lama.. so aku bgn jek, terus la aku balik SP amik bj utk aku, sham & arieana.. penat la tp nk buat mcm mn, dh sham taknak g dr SP, tinggalkan anak ku yg montel tu ngn ayahnyer.. elok gak coz dpt aku kemas bilik aku yg dh mcm stor baju2 tuh.. tak sempat nk kemas, balik keje dh letih, then weekend tak dok umah.. bila masa aku nk mengemas,.. jgn mggu ni jadik balik bj2 membukit sudah, bj dh lipat tp tak simpan je dlm almari.. susun2 mcm kedai baju.. hehehhehe... sapa nk tolong aku, sila angkat kaki!! hehehehehe...

aku janji ngn Anne kul 2 kat Kompleks Sukan TNB, as usual aku ni mmg panctual! hehehehhe.. Anne lewat sampai, maybe jam kot kt LDP.. aku masuk dulu dlm dewan tu.. dpt la jumpa tuan rumah, Dr. Kamsani.. dia pn tak sangka aku dtg.. ceh.. tp ada la gosip2 skit, sempat lg tuh! cisss..
ni dia princess arieana & princess eryna.. dua2 notti ms kenduri tuh, eryna yg tak berapa sihat, takot ngn arieana yg mengganas & mulut kepoh.. kecik kacau yg besar, selamat la dia coz yg besar tgh tak sihat.. tp kan anne, aku nasihatkan ko simpan sajork la rambut eryna tu kasik panjang, cantik u ols.. ramai yg jeles nti!!
dh nk kul 3 baru aku berangkat balik, itupun sbb tggu jeps aka kak aida yg slow itew.. hehehe sorry kak aida.. aida ni g kenduri kt semenyih then baru g bangsar, tu yg lambat.. waaa suka jmpa korang, masing vogue gitew.. daaaaaaaaaaaaaaaaa.. blik dr kenduri tu terus ke kajang, sham pn nk jmpa mmber dia kt bangi, aku lepak kt umah jek coz ngntok.. tp harus la tak dpt tdo gak, mlm tu g tempah bunga utk bilik bos aku... sila lihat gambar di bawah.. TQ..

kacak sik?? ada lagi 2 pasu utk digubah.. errrmm itu pun tertakluk kepada bos aku.. nk ke taknak.. ni kira okey la kan?

5 comments:

pn_fateen07 said...

tak bagi tahu pun pegi Dr. Kam nye kenduri... saya ada kat mid valley jalan2.. saya pun malas nak g sebab tak da geng.. kalau tau kak emy ngan anne ada kat situ leh jumpa....

Emy said...

tu la ko! aku mmg nk g, sorry la ek tak inform..

comey_lote said...

bestnya makan kenduri!!!

berapa rega tempah bunga tu?

yezzaaa said...

Hehehe..kd g gak kenduri dr.kam..tapi dah lambat uolss...sampai kul 4pm..sebelum tu g kenduri raidah..hehehe..

Emy said...

ida, nk makan kenduri kene balik sini coz musim cuti sekolah nie.. harus la byk kenduri.. bunga tu aku tempah RM148.. bunga pilih sendiri la.. tak termasuk pasu tu..