Friday, March 6, 2009

kempen cara hidup sihat 2009

KCHS 2009 ni diadakan pada 3 - 5 Mac 2009.. aku rs mcm tarikh yg sama jek every year.. mcm biasa aku jadi AJK Jemputan for every year... tu jek yg mampu buat & expert... expert ker?

kempen dirasmikan oleh TNC HEP..

tak ramai yg hadir ms perasmian.. beria2 bg nama sampai 137 org tp hadir dlm 60++ jek.. haru tak? mcm2 dh prepare dr segi bag & food...

me & team ms pendaftaran, belum ada yg datang tp semua buat2 sebok.. nk brgambor! tak candid lgsg kan??

mcm biasa ada derma darah! aku tak pernah derma darah pn seumur hidup kecuali ms period ngn ms bersalin!

and also pameran kesihatan.. mcm2 ada..

bila time nk balik office tghari tu, sesak kereta dlm uitm.. errrmmm uitm mmg sesak skg... tak sama mcm dulu! dulu lengang jek.. zaman dh berubah!

3 comments:

yatispeed said...

aiseymannn!!!
aku dah miss la event ni..hari tu aku dapat surat jemputan..pastu dah pergi mana..sudahnya tak bg nama..chisss...! by the way, apa hadiah dalam goodie bag ko tuh?

Emy said...

cehhh.. mmg takde org ined pn dtg! tak bg sokongan lgsg kt aku!

mcm2 dlm tu, ada vitamins.. panadol! krim sapu lenguh2..

intanizwah said...

heh..sempat lagi amik gambar keta beratur..anyway...baguih la selalu hapdet blog..bleh share sama kawan2. toche toche...keep in touch