Thursday, March 19, 2009

salam semua,

utk kengkawan seUiTM dgn aku di Jengka dulu..

Just nk inform kt korang semua, Fidalina dh selamat menjalani operation.. sesapa nk dtg melawat mgkn dia akan berada di hospital smpi lusa.. dia ada kt wad WS21, HKL.. kalau nk no tepon dia just email gue di emyfazura@yahoo.com

harap maklum

8 comments:

yatispeed said...

harapan aku semoga dia semakin baik sekarang ni..

Emy said...

doakan dia cepat sembuh, tp dia ckp td dok muntah jek kalau makan!

ratna said...

operation sbb apa emy?

comey_lote said...

a ah, dia operate sbb apa ha?

IxoRa said...

Doakan dia selamat....

Kirimkan salam ye!

Y@ZeD@ said...

ALHAMDULILLAH slmt sumenye..

Fida operate cyst.. sian dia dah effect both side.. puas aku tenangkan dia b4 nak operate arituhh.. mcm2 citer pengalaman ngeri aku sampaikan.. kekeke... sib dia dah okk kann.. huhuuu

RizQin said...

Fida..semoga ko cepat sembuh..lain kali..minum la air masak byk sikit!..*eh!silap fida ke nih?..*larikk

Emy said...

tq mc da atas penerangan ko tu..

eh rizqin (uweeekkss), ko mmg salah fida la..