Monday, June 15, 2009

Hari Keluarga Pusat Kesihatan

cerita ni dr pagi nk upload, tp tak sempat2.. ada jek keje.. cewahh mcm la bz sgt.. menyibok jek lebih... gambar byk lg tp ni jek aku upload masuk blog, takleh byk... nti jadi kelam kabut..

hari keluarga tahun nie, 1st time aku join sbb last year arieana kecik lg.. tak sesuai nk bawak pn, so tahun ni sgt berkobar2 sampai sanggup naik bas!! best jgk coz dh lama takde rombongan cik kiah mcm nie..

geng2 dlm bas, ms berenti kt R&R rawang.. singgah bfast dulu, sebelum tu bas UiTM bertolak jam 7.15pagi, seronok sgt..

tgk la muka budak happy sgt dpt naik bas!! ayah nk amik gambar dia jek, terus dia smile.. kecoh kan??

dh sampai sana, sgt panas, jalan pn jauh jgk, nasib la bawak stroller.. itu pun si kecik ni tdo lena, tak dpt la dia masuk acara kutip gula2.. geram tul.. apapun tetap dpt hadiah saguhati, tp suka jek nk tgk dia masuk acara kutip gula2 tuh...

ni aksi ayah utk acara bowling padang..

ni ibu pulak utk acara kaki ulat bulu! kelakar abis!!

ayah lagi utk acara lari dlm guni!!.. tak aci sbb guni pn bocor!!

ibu dpt cabutan bertuah.. ada jek budak tggu tepi padang!! nk ikut..

tak bole berjauhan dgn ibu.. errmm pas acara sukan ni semua kami lepak kt pool mandi manda dan makan2.. mmg best tp panas n jauh nk pegi ke tmpt pool, apa2 pun best!! hadiah pn dpt byk.. yg tak best makanan tghari!! tak sedap langsung...

akhirnya tertdo jgk dia dlm bas ms nk balik tuh...


10 comments:

IxoR@ said...

emy...family day di mana tu?

:D

gee ryder said...

emy, ko keje bhg pusat kesihatan ker?

suka sgt arie tu dpt naik bas yer hehe...budak zmn skg, tak bese naik bas ni :)

emy, soklan maut, bape berat ko skg? :P

deidaa said...

Huh bila la opeh aku nak wat famili day camnih.. dah la majority muda2,
busan sggh memerap je kat opeh huhh.

Y@ZeD@ said...

ala, klu tak msti dpt tgk arie yg cute tgh kutip gula2 kann??

**pidad, pehal ko sebokkkk nk g family day?? nk main lari seguni ngn skandal ke?? kikikiiii

pn_fateen07 said...

seperti biasa ku lihat tempat ini.. kekekekek....

Emy said...

nana > ni kt sungkai perak.. ada hot spring situ, tp biasa jek.. kalau ko pernah dpt email psl tempat ni dlm gambar mcm la cantik..

gee > yups keje kt PK UiTM.. eh nape la ko tanya soalan berharga 500ribu tuh?

fidalina > office ko tak pernah wat family day ker? iskh.. biar betul.. ke ko nk rs family day skg nie, yea la bak kata mc da, leh la ko larik dlm guni dgn org tu!

mc da > aku setuju ngn ko mc da, aku dh siap nk buat videi dh! tp dia tdo siap2 dlm bas.. eh mc da, fida tu tgh angau ker?

fateen > iskh mmg la ko kenal tmpt tu, dh kg laki ko.. tp aku rs mcm tak best jek situ, indah khabar dari rupa.. bilik2 kt situ tak tau la, tp tempat mandi tak sama mcm yg dpt kt email tuh!!

nora said...

iyelar, time kasih kt k.emy jgk!!

eRa said...

kaki ulat bulu aku menang!!!! horayyyyy

yatispeed said...

sian arie kepenatan...tak tahan guni bocor tu..sunguh tak adil. kaki sapakah yang berbisa ittew sampai membocorkan guni?hehehe..

Emy said...

era > eleh eksen la sgt...

speed > guni tu dh mmg bocor la, harus la dpt main tipu tp kalah gak..