Thursday, July 30, 2009

jenis kuih raya yang ada...

seperti yg u ols tau dr entry sebelum nie, ini dia kuih raya yang bole ditempah dgn i okey... kalau nk merasa kuih2 tu bole la berjumpa..

sarang burung yang gerenti meletops abis.. sgt rangup dgn almond yg sangat banyak.. RM22 50 biji.. terhangat di pasaran... rugi tak order...

biskut buah or kapal.. RM20 50 biji...

biskut oats pn sedap jgk RM20 60 biji

biskut nestum chocnut Rm20 50 biji... ni pn OK..
biskut nescafe RM20 50 biji...

selain daripada itu ada jgk biskut kelapa RM20 57 biji, Almond London RM20 50 biji dan Tart Nenas RM20 50 biji...

sekian, harap maklum....

19 comments:

siti said...

wei emy kalo aku nk order bolehhh keeerrrr?????;)

Emy said...

nk ker? bole jek.. sekali wang pos yea.. hehehhe... order cepat leh aku hntr kt ko cepat...

siti said...

boleh ker...kalo mcm tu aku tanyak mem besar kat umah dulu yg mana dia nk...nanti aku bagitau kat ko k...he3..

Emy said...

order lebih2 skit, bila lg nk merasa kuih org semenanjung!!

Anonymous said...

hoi..puasa tak datang lagi ko dah giat bentang tikar jual kuih yer...macam2 bentuk pulak tuh susunan segala kuih muih bagai tuh..
by the way..sarang burung tu cam merangsang naluri aku ajer..tunggu aku buat istikharah malam kang..

Yezzaaa19 said...

beli kuih pun nak buat solat isthikarah ker???..ish2...

Emy said...

tu la psl, nk beli kuih raya pn nk buat istikharah!! tp tak kisah, buat je la, semoga dpt petunjuk!!

comey_lote said...

eh murah giler almond london rm20 50 biji??

Emy said...

murah sgt ke ida?? tp aku tetap promote sarang burung kt ko..

gee ryder said...

ko bisnes kueh ke?
masyuk2...

ok nti aku nak aku bgtau

Emy said...

hockey...

comey_lote said...

aku rasa la..kan almond london selalunya mahal...ker dulu belas2 rega kuih raya ha?aku pun dah lupa..mbe time aku kt mesia dulu2 rega rm10 je kot tp almond london tu je mmg mahal la...aku jarang beli kuih raya...selalu buat je, dr umur aku 12 thn tak pernah miss buat kuih raya tp thn ni mcm malas jek...kalau aku beli ko pos pakai pos msia ke??tak hancur ke kuih2 tu nanti?

Emy said...

aku pun jarang beli kuih raya, sejak tahun lepas je baru berkecimpung ngn kuih raya nie.. eh kata nk blik malaysia raya nie? bila ko balik? kalau order kuih bole la aku kasik kt KLIA nti ke.. kt alamanda ke.. tak kisah la, tp jgn la ko balik raya pertama, confirm aku kt kg..

comey_lote said...

aku balik seminggu sebelum raya...tpnyer seme kata balik terus ke kelantan...tak tau la camna lagi ni

siti said...

emy...aku nk order spt di bwh yekkk he3...
almond london 1, sarang burung 1, tart nanas 1 & biskut oat 1...
emy mak aku tanya..biskut batang buruk xde kerrr????

Emy said...

ida > takkan la korang terus amik connecting flight ke KB? mesti ada masa 2 3 jam kt KLIA kan? tak kisah la.. kalau nk order bagitau la, nti kita fikirkan cara yg selamat nk antr kuih ko tuh...

siti > ok ct, aku rs ko pnya aku awalkan skit la, nk antor ke kuching la kan?? ko nk batang buruk ker? nti kalau ada aku carikan.. sarawak takde batang buruk ek? semua batang canteq2??

Emy said...

ida > takkan la korang terus amik connecting flight ke KB? mesti ada masa 2 3 jam kt KLIA kan? tak kisah la.. kalau nk order bagitau la, nti kita fikirkan cara yg selamat nk antr kuih ko tuh...

siti > ok ct, aku rs ko pnya aku awalkan skit la, nk antor ke kuching la kan?? ko nk batang buruk ker? nti kalau ada aku carikan.. sarawak takde batang buruk ek? semua batang canteq2??

siti said...

ko antar le dlm fist week bulan puasa ke my....yg btg burok tu kat cny punya x sedap lerr he3...kalo xde xpe la emy...aku order yg bagitau ko tu jelah....he3...

Emy said...

insyallah, nti aku usahakan.. nti kalau ada batang buruk pn aku pos sekali... email kt aku la alamat ko, nk antr umah ke office? email kt emyfazura@yahoo.com