Friday, July 31, 2009

zaman kecik....

cuba teka aku yg mana satu?? ni gambar kami 3 beradik ngn mak.. ms ni tak ingt la g mana.. g kelantan kot.. arieana ada rupa makcu dia tak? tgk la makcu dia ms kecik, gedis nk bergambar atas keta.. kalau dia dok bawah mesti tak nampak muka.. heheheh...

gambar ni dh lama ada dlm PC tp tak upload jek.. pagi ni baru teringat nk buat tayangan... sgt kurus aku ketika ini...

11 comments:

IxoR@ said...

mmg ada iras...mcm copyright je.

;D

Emy said...

kembar, tu psl dia best friend ngn maksu dia.. main sama bole, bergaduh pn bole.. kelakar bila tgk dia taknak kawan ngn maksu dia..

pn_fateen07 said...

napa kak emy sorang jek yang pakai hijau.. yang lain sume sama.. kak emy mesti sama ngan camera man kut...

Emy said...

ntah la, dh lupa la.. i kan dh besar skit, takkan nk pakai sama jek.. heheheh

RizQin said...

masa ni tgh fames suar aladdin tu..
mc hammer pun pakai suar mcm ni kan..

yatispeed said...

sah2 ko yang paling tinggi.ko kan kak long..aiyooohh!! kurus ko masa nih..minum susu apa nih? hehehe..

Emy said...

rizqin > nyeh mmg betul, ms tu suka sgt pakai suar aladdin nie, rasa diri tu canteq sgt..

speed > aku kurus sbb tak minum susu!!

gee ryder said...

ko yg plg bsr la, ko yg sulung..tp xclear sgt muka ko..yg penting kurus la hehe

Emy said...

betul gee, yg penting kurus, ada ms ni ntah darjah berapa.. tak ingt la..

mommy said...

aku rasa time ni kita gi genting kot..!! wahhh sama la baju ngan mak.. jimba jimba lagi.. kahhhhhh.. mana mak cu nyer mickey busuk tu.. mickey yg dia suap segala makanan tu..!! busuk..!!

p/s: comey kan mommy time ni.. hahahhahahhahahahahaaa...!!!!

Emy said...

eeii mmg busuk mickey mouse tuh, sanggup dia suapkan nasi kt mulut mickey, siap suruh toreh lg bibir mickey tuh.. di harap arie n harish tak mengikut jejak maksu yg bucuk tuh..

p/s > mommy ms ni rambut kerinting, tu yg comel!!