Wednesday, July 22, 2009

rasa sakit dh kurang!!!

rasanya mcm batuk ku ini dh kurang skit hari nie.. gigi pn tak sakit lagi.. tp tak tau la akan dtg kan? lunch hari ni ditanggung halal, ada kenduri zinger burger & teh o limau (suam & ais) utk kami2 kt office nie..

ada plan nk g IKEA tp tak tau bila.. mlm ni ayah arieana ada dinner persaraan pengetua sekolah dia.. dok berdua ngn arie.. 1st time tau!

10 comments:

eRa said...

jamuan apa weh??? leh join???
IKEA...nk ikuttt hahahahah

Emy said...

alamak, jamuan sudah pn berakhir.. ko keje petang.. hehehehehhe...

g IKEA tak leh time lunch, tak sempat nk berpoya2 lebih2 sgt..

RizQin said...

tinggal berdua dirumah barukah?...hihihihi..
hati2....

eRa said...

bukan berdua...diaorg siap da pak guard..( free Of Charge ) sukarela bekerja jaga rumah... hehehe

deidaa said...

IKEA dkt ke aa dgn pusat bandar damansara?
Aku dok pernah tahu. Huhu.

Emy said...

era > jgn main2 ngn pak guard aku tuh tau!!

fida > ko tak penah g IKEA ke fida? apa kata ko g jogging dr umah sampai ikea.. heheheheh

mommy said...

mak cu n opah teman semalam kan.. kan.. kami je kena tinggal ngan papa nyer.. sebab semalam papa nyer ada meeting.. berdua sajek mommy n harish.. huhu.. takoott..!!

Emy said...

yea la.. lenkali dtg la sini.. bole kita berkumpul reramai..

deidaa said...

Aaa tggu ah 2 3thn lg,
blh la kot jogging dr umah ke ikea :))

Last aku gi 3 4thn lps kot dgn abg aku huhuhhhh.
Cuma nak tau dr pusat bandar damansara ni jauh ke x :p

yatispeed said...

wei nok...cepatla tayang gambar rumah baruuu!