Wednesday, August 5, 2009

arieana dan dragon fruit...

sapa suka makan dragon fruit or buah naga??

sapa lagi??

saya suka!!!.... budak perempuan ini sgt suka makan dragon fruit, rasanya2 sebiji pn dia bole abiskan.. makan dragon fruit sambil tgk tv.. lupa citer apa, tp berenjut2 badan dia.. errmm semlm ms amik kt school, tiba2 rs mcm nape la anak aku ni nampak debab? ok la tuh, kira naik jgk badannyer pas demam arituh...

luas sgt nganga tu sayang... terpaksa pakai garfu ibu, sbb garfu dia tertinggal kt umah opah...

sedap sgt.. tangan menyuap mata tgk tv..

bila dh comot pandai amik tisu lap mulut... tapi mata tetap tgk tv..

pas dragon fruit makan laks pisang goreng ngn ayah.. minum laks orange juice..

11 comments:

comey_lote said...

amboi..mengalahkan org tua makanan budak nih..hahaha

IxoR@ said...

CUN arrr anak ko...!!!

Sgt jeles....

;D

Y@ZeD@ said...

si ary nihh mata x berkelip tgk tv..!! kenan kt ko ke mi?? hikhikkk

cikaida said...

nak buah tu gak...

Emy said...

auntie comey > fyi, arieana suka buah yg color merah kot, dragon fruit ngn tembikai.. suka la sgt2..

auntie nana > TQ, semoga cepat dpt baby cun jgk..

auntie mc da > dia skg dh pandai tgk tom tom bak, siap tepok2 tangan lg.. ibunya suka tgk la usurpadora!! kakaka

auntie cikaida > mai la rumah.. kt dublin tak jmpa dragon fruit ker?

pesal aku rs mcm ramai sgt aida dlm comment nie.. semua nama sama tp tak serupa..

Yezzaaa19 said...

gerammm!..

gee ryder said...

arie ikut ko ke kuat mkn emy? hehe..
wei, bahaya tu mkn ngn garpu sesorg..
sama gak cam aqeel, kalo comot, tau lak amik tisu lap sndiri..

Emy said...

gee > dia takde ikut sapa, mmg hobi dia makan, semua dia nk makan, siap pandai kalau balik school, terus ajak aku bukak peti es.. mmg kene simpan stok roti, biskut, air milo, kismis utk dia.. kalau tak abis dia nk kunyah ibu ngn ayah dia pnya stok..

yatispeed said...

budak2 agaknya suka buah naga agaknya..berak tak kaler pink ker? hehehe...syira pun suka..tapi aku kasi garpu ikea ajer..tak berani aku nak kasi sudu besar. sian arie..sudu kat rumah opah..suruh opah hantar..hehehe.

eRa said...

Byk nyeee makan!!!!!! sama leee kita

Emy said...

era > dia mmg suka makan buah2an..