Monday, August 3, 2009

balik kampung...

hjg minggu baru nie aku balik kg.. of coz balik perak la coz my opah ada buat kenduri skit sempena nk sambut ramadan nie.. seronok tgk arieana dh OK dgn semua org.. kira dh bole berkawan ngn sesiapa sajek kt kampung tuh...

ada ketika tu, nampak maruku, dia bawak bekas maruku kt moyang dia mintak tlg bukakkan.. errmm org tua tu pn melayan jek, seronok la dia, semua sayang dia.. bawak g tgk ayam la, kucing la.. senang lenang ibu dia dlm rumah... tp yg pastinya dia mmg teruk kene gigit ngn nyamok!! kenapa la nyamok suka kt dia..

kene paksa kiss ibu sbb nk bergambar...

rasa mcm anak dara ni dh besar jek... bila suruh posing, ni la gaya dia.. ni gaya untuk pakaian tdo.. gambar sedikit gelap maklum la dok kt kampung, ada lampu pn tetap gelap...

9 comments:

comey_lote said...

memang dah besar pun anak dara ko tuh..masa jumpa kat alamanda dulu baby lagik dia...cepat jer masa berlalu...erk,padahal dah setahun kan?

gee ryder said...

hehe..suka balik kg yer arie..

takpela, gelap pun gelap la..janji nampak muka hahaha

yatispeed said...

dah besar dah dia..cam dah 3 tahun pulak..pesal dia buat muka confuse, beb? hehehe..umur setahun lebih ni mmg nak berkawan. jap lagi dia akan mintak adik..prepare yourself, bebeh..

Emy said...

mcm budak besar kan speed? itu bukan muka confuse tu muka seksi.. surh senyum jadik gitew laks..

deidaa said...

Spanjang aku idup 29thn nih,
aku xpenah tau pon ape mende "sempena menyambut pose".

This year baru aku tau psl
bdk2 opis aku nak wat jamuan SEMPENA MENYAMBUT POSE,
nak gi PIKNIK SEMPENA MENYAMBUT POSE LAH.

Xtau la plak aku pose kena sambut huhu.

Emy said...

yea ker? ala doa selamat n jamuan skit2 utk sambut bulan ramadhan jek.. bukannyer kenduri besar2..

deidaa said...

Kat kelate xde SAMBUT2 POSE nih,
tu aku kompius :p

Kira mcm meraikan la jgk kan? eheheh.

Emy said...

fida > ko tak sambut kt kelate ku sambut kt off mu!

deidaa said...

kat kelate xde sambut2 pose ni,
dats y aku xtau b4 ni.

Kat opis je :D