Thursday, September 17, 2009

Kad Raya 1Malaysia

pagi ni dpt kad raya 1Malaysia dari PM kita.. ermmm tiba2 jek teringat kad raya Pak Lah.. huhuhu.. kalau tahun2 lepas confirm aku dapat kad raya Pak Lah, semestinya la mc da yg poskan.. surprise laks tuh! heheheh... sham yg jauh di sarawak tu pun mc da pos kan! heheheh...

SELAMAT HARI RAYA MC DA & YAZED YANG JAUH DI PERANTAUAN ITU....
(motif mcm special entry je nie??)


2 comments:

IxoR@ said...

salam aidilfitri Emy & keluarga...

p/s: ada kad raya di blog, sudikanlah ambil ye....

:D

deidaa said...

Oi oi ape nih?
aku nak gak kad ry 1mesia nih...
mana aciiiii :((