Monday, October 12, 2009

kami di sekitar Konvokesyen UniKL @ PICC

weekend kami sgt full dan penat +++++ ... tu tandanya sgt penat.. penat mungkin kerana aku dlm kategori ibu2 yang mengandung..

hari sabtu, 10 Okt 2009

hari sabtu adalah hari sekolah utk ayah, tp utk arie dan ibu kami berehat2 tido bersama2 di depan tv!! masak pun tidak, coz tghari nk g open hse kawan ayah kt putra height.. 2nd open hse ke rumah kak zauyah (akak nurse kt off ku) kt seksyen 17.. aku tak makan pun coz dh kenyang sgt makan nasi dagang kt putra height.. balik dari shah alam kami pusing2 satu taman temankan arie naik beskal dia.. then rehat2.. tp mlm tu kene laks g kajang, ayah yg ajak.. ada dinner..

hari ahad, 11 Okt 2009

ni yg dikatakan hari penat ++++.. mana taknya, bole dikatakan dari pagi kami lepak kt PICC sampai kul 2 mcm tuh.. sgt penat, nk jek aku tdo kt tepi2 koridor tu.. jom layan gambar jek ek.. citer menarik takde sgt.. MEMPERSEMBAHKAN MODEL KAMI... ARIEANA...

ni kita kt mana ni ibu?? meh sini arie tgkkan peta... si kecik ni dr pagi elok jek rambut dia berikat, dh sampai sana mcm tak terurus!! dress code hari tu ala2 lawyer kecik la.. smart u pakai kemeja putih!!

gambar terang sgt, mmg susah nk amik gambar dia pose2 berdiri tegak!

arie & amanda.. dh siap nk kacau budak kecik!!

amanda, cepat la jalan, nti bole main lari2 sama..

meh sini saya bagi awak puting.. jgn nangis tau!!

ibu, jgn la amik gambar sajek..

sayang amanda...

mcm biasa la kalau ada konvo bukan semua bole masukkan?? pas jalan2 tgk org jual bunga, kami g makan kt cafe.. sememangnya aku sgt lapar ketika itu, dpt makan ns lemak pn tak sedap.. mcm takde kualiti jek..

bila dh takde arah tujuan, lepak la tepi2 sudut utk berehat.. ms ni arie kene marah ngn ibu, diperhatikan oleh ayah... nk makan eskem tp sebok nk pegang sendiri.. abis la kotor baju lawyer dia tuh nti..

ibu & ayah..
kami sekeluarga.. tahun depan boleh bergambar ngn adik pulaks..

geng arie ialah amanda.. main sesama je la, arie wpn tak konvo tetap dpt bunga jgk..

kadang2 main ngn kak marsya...

kadang2 main sorang2...

bila penat, baring ngn ibu.. time ni otw nk dpt susu... ayah tgh buatkan susu tuh..

mommy, amanda & daddy

di penghujung2 hari kt PICC.. ni antara askar2 yg tewas!! yeahhhh!!!... rs nk join jek berbaring dlm stroller tu, sememangnya aku jeles ketika itu.. yg baju putih tu ada rupa lawyer kalah kes tak?

setelah dikumpulkan ni la wajah2 yg ada di PICC.. apa2pun, tahniah paan, selamat bekerja!!

7 comments:

Yezzaaa19 said...

hehehe..lawyer..warna hitam putih..klu skirt warna hitam..baru betul2 nampak mcm lawyer..hehehehe..

Emy said...

KD, ni lawyer kecik.. fancy skit...

Mommy Harish said...

kakak semakin hari semakin tembam..!

mata pun dah nak tenggelam.

lalalalalalaaa..

Emy said...

mommy , saya tembam sbb suka makan kerepek.. balik sekolah makan muruku ngn vitagen!!

IxoR@ said...

mmg cute...kena baju tu dgn arieana...

:D

deidaa said...

Fuh bwk ari ke konvo.
Xpe amik berkat awl2 kekekek.

Emy said...

ixora > bj tu dh lama beli, baru sekali pakai, pas tu tak pakai2 dh.. ala2 g konvo, pakai la rasmi skit mcm nk g off!!

fida > arie tak konvo pn dpt bunga tau!