Monday, October 5, 2009

PENGUMUMAN

Salam semua,

untuk kawan2 yg belum tahu lagi psl speedy gonzales kita nie, mai sini cek nk habaq.. tiba2 jadi kepoci kan, tp apa salahnya.. utk kawan2 jgk kan.. sehingga pagi td ketika aku sms dia, speed masih di hospital sg. buloh.. sejak dari minggu lepas lg dia dh jadi penghuni kt sana.. usia kandungan speed skg nie 24 minggu tp still jgk dia bleeding.. sabar la speed.. semoga cepat dpt jumpa syira.. dgr citer hari2 dok 3G jek.. sabar yea speed...

sajek aku tepek gambar nie, ni jek yg aku dpt cepat.. gambar owner harus la ado tp tgh melahap!! hehehee.. arieana laks tersorok jek di belakang ibunya...

dan juga TAHNIAH kepada Emylizz di atas kelahiran anak kedua, baby boy pada 26/9/09... (lambat masuk blog)...


7 comments:

mama insyirah + harraz said...

emy thanks for the info.. cian kat speed... tahniah kat emylizz.. emy ko ada add blog emylizz??

makin comey si arie.. suka sangat laa dapat beskal... nanti2 dah ada adik jadi rebutan laa beskal tuh...

Emy said...

kali ni speed mengandung dgn penuh cabaran!!! lizz takde blog la nasya..

arie skg makin besar makin panjang akalnya...

shuweetilicious said...

salam..nak menyibuk gak kat sini..hehehe..jangan marah ek..ptut la dah lama die tak online...send regards to her ek..from her old itm friend..mimie..thanks emy

deidaa said...

La masuk ward ke?
Kim slm aku jgk utk speed.
Ptt la senyap xupdate blog.

Hope she get well soon.

Emy said...

shuweet > hari2 singgah pun takpe, utk keterangan lanjut sila hubungi speed sendiri.. dia boring kt wad tuh!

fidalina > aku pun tak sangka lama betul dia masuk wad.. dia tu fragile sgt, takleh gerak byk kot.. ko tau kan speed mcm mn?

IxoR@ said...

Ko mmg cepat....tapi, terima kasih kerana bg info pasal kawan2...

Utk Speed: harap semuanya ok...byk2 berdoa...

Utk Emylizz: Tahniah...wah dah sepasang ya!

:D

Emy said...

nana > itu pun kira dh lambat nk inform kt kawan2.. dh beberapa hari dia masuk wad baru aku bagitau..