Monday, December 14, 2009

rasa mcm dh lama tak hapdate!!

last hapdate blog ni 26 nov 09! tp tak hapdate pun takde org yg tertunggu2.. tiba2 sentap kan..

bulan ni sgt bz, sepatutnya cuti sem, bila student takde kita pun bole la ala2 goyang inul kt office kan, tp time student takde la staff2 nk buat mcm2 aktiviti.. termasuk la kt off aku nie..
dari awal bulan tu mcm2 agenda, sekali sekala bz best jgk.. pasni bole menyandar balik melayan student..

program dari awal bulan, sajek nk inform korang..

2 - 3 dis 09 - lawatan kerja ke USM penang

7 - 9 dis 09 - mesyuarat pelarasan kt melaka

15 - 16 dis 09 - kursus

22 - 24 dis 09 - teambuilding

kira tiap-tiap minggu la ada program... tp perasan tak bulan disember ni tiap2 minggu hari jumaat dpt cuti free!! bestt ooOOoo.. penat2 pun dpt cuti 3 hari terus!

sepanjang cuti-cuti blog nie, ada gak gambar kakak utk tatapan umum! ni malam b4 g melaka temankan ibu meeting, ibu sibuk mengemas baju dia pun sibok gak.. main dlm gobok! ni gobok ikea yg dh dibuka abis coz ada kerosakan, kene tggu ayah tak sibok baru dpt baiki.. sementara tu taruk la mcm2 barang dlm tu termasuk la arieana sekali! simpan dlm tuh...

ni org penting ms meeting kt melaka arituh.. hehehhehe... ms ni tgh aturkan tiket utk river cruise..
adik aku pun ikut sekali g melaka sebagai baby sitter arieana... heheheh...

arieana dpt kawan baru....

mula-mula gayat, harus la berpeluk2.. tp kalau peluk2 dpt cium!

dh ngantok harus la ngn ayah...

tp tak lama, tgk maksu senang hati dia pun larik g kt maksu, tp dia tak bole nk tdo gak coz ipin (elephant) dia takde..

ni antara yg naik cruise tuh.. yg bertudung hitam tu of coz la my boss....

10 comments:

yatispeed said...

wow..sibuknya ko emy..dalam sibuk2..rest2 la jugak ko ek..jaga kandungan..baper bulan dah? comel la arie dalam almari tuh..hehehe..

afayufu said...

cutenye dia dlm gobok ikea tu... hehehe..

ratna said...

emy..anak ko ni mmg cute..geram sungguh aku tgk..

Yezzaaa19 said...

Ku ingatkan mabuk2 lagik!

comey_lote said...

sape kata aku tak kesah..tiap kali aku dtg asik gambo sandal ko tuh je..huhu..igtkan ko tak sihat.. mc da pun sama asik dok auwwwwww tuh je..ekekeke kemain aku ngata org ek :=P pdhal aku pun 2x5 jek

RizQin said...

anak ko dh pakai pampers size XXL ke?

Y@ZeD@ said...

memang korang nihh dah lama x hapdet.. nyampahhh aii ngn ko, speedy, idaseme.. muahahahhaha

Emy said...

speed > speed skg aku dh 23weeks, harus la sgt penat bila bz.. arie takde pondok2 nk main, tu yg main dlm gobok!

afayufu > kalau mak dia dok dlm gobok lagi cute! hahahha

ratna > budak kecik mmg cute, tp kan skg ni dia sgt la notti, geram tgk..

yezzaa > yo yo, mabuk2 dh takde, tp aku bz skit skg nie... hari ni pun ada kursus.. tgh ngelat la nie..

comey lote > aku pun kisah kalau tgk blog ko tu sunyi jek! hehehheh... apatah lg blog mc da! rs mcm mc da tu pendiam jek! hehehe

anne > wei, mana ada pakai XXL? anak aku still comey lote lg, pakai saiz L la..

mc da > hai mc da, lama tak dgr kabar! hehehhehe... nk balik yea?? singgah la umah nti!

Y@ZeD@ said...

memang aku pendiam apa!!! nape?? x caya ke??

astika said...

aku tgk hang ngandung ke idak sama jeee x lebih x kurang... taqa tuuu jaaa..... maintain mummy emmy... hehehe aku ni pas bersalin baru nk kuncup skt hahaha kalo idak kembang setalam....