Friday, February 5, 2010

Cuti-Cuti KK - Day 4

Day 4 adalah hari kami akan balik ke KL... errrmm flight kami jam 4.50 ptg.. tp pagi2 lg ibu dh kuar g cari kopi tenom & konon nk beli gelang2 mutiara.. tinggalkan arieana ngn acik dia, pagi2 lg kul 7 dh pusing pasar kt KK.. seronok jalan2 kt pasar basah tu, mcm2 ada.. mcm2 hasil laut! mmg best.. byk benda yg tak pernah ditgk kita dpt tgk.. mcm tu la kalau pegi tempat org.. kamera laks tak bawak..

tp pagi tu semuanya nk diborong.. jalan2 pusing2, ku tabahkan jgk la kaki dan perut ini nk berjalan.. wpn rs sgt penat.. pagi tu aku dpt beli kopi tenom ngn udang2 yg telah difrozenkan sajork.. mutiara2 tu takde lg coz kedai pn tak bukak lg.. pas cek out baru g cari mutiara..

gambar ni sgt comel tp tak jadi.. kakak dh nampak besar sgt nie.. lg 2 mggu birthday dia.. ibu dh siap2kan gift utk kawan2 kt school.. tahun ni lain skit, no cekedis..

pas cek out kami jalan2 cari gelang katanya tp tak puas gak coz nk cepat2.. kira pasar pilipino tu aku tak pusing abis la.. masuk terus ke satu kedai n beli.. tak best kan? bukannya senang nk g KK lg, mcm tu pulak jadi nya.. tp akhirnya sempat gak aku beli gelang tangan mutiara utk aku n adik2 aku, brooch utk mak, opah, mak yang... tu jek, nk tgk benda lain mmg tak sempat lgsg..

cian arie, tggu ibu penat sgt dlm van dh tertdo dipangkuan lam @ lang.. tgk ler rantai mutiara dia, mcm mami jarum!! tu wan belikan utk cucu2..

aksi menayang kasut crocs baru.. sempena g KK... ayah pn dpt kasut baru gak, ibu jek la takde apa2..

tiket kami...

kt airport dh terjaga.. tak dpt ler ibu makan ngn senang lenang..


gambar2 terakhir di KK...

tggu flight nie, errrmm rambut pn dh kembang...

usik amanda, amanda nangis pandai laks dia mengalah... heheheh..

kiss skit amanda.. errrmmm flight kami petang tu jam 4.50ptg, ada stop kt Labuan sekejap..eh ada gambar lg ker? ni kt Labuan kot..

shopping chocolate kt sini..

sekian sahaja cuti2 KK penat kami.. hehehhe... bila lagi dpt pegi kan? pasni g kuching pulaks la...

pasni kalau berjalan2 lg harus la sorang satu pegang anak.. so sapa nk pegang beg kami?? kekeke..

4 comments:

siti said...

wei g kuching laaaa dpt mkn mi kolok...he3..

nora said...

k.emy, picture arie mase tgu flight tu betul ke tgu flight? hehehehe.. gaye die mcm tgu seseorg di tepi tingkap yg xdikunjung tibe... hihihihi..

amanda n arie stay kiut!!yeah!!

Emy said...

siti > ko tggu jek nti, kalau ada rezeki lebih lg aku g kuching pulaks.. mmg rindu nk balik kuching!! mee kolok & laksa sarawak kt kedai yg ko bawak aku mkn dulu.. aku rs makan kt kuching lg best dr kt KK, mcm susah jek nk carik makan..

nora > pic arie tu mmg dia tgh tggu flight ler, dia tgk kapal yg bersidai tu, lg terror ms sampai airport dia nampak kapal n ckp 'airpen' - aeroplane.. 'airpen sit'.. teror tak? maknanya aeroplane tu tgh sit (duduk) tak terbang mcm selalu dia tgk kt umah..

siti said...

ko bagitau je bila nk dtg aku tungguuuuu...he3...