Monday, February 8, 2010

entry panas lg nie...

salam hari isnin...

errmmm ingtkan hari ni nk cerita psl barang2 baby @ adik arieana nie.. tp bila PAP aku balik dari amik surat td, aku terima pos laju nie.. errmmm tak payah nk terkejut2 k puan emy, sah2 la dari fidalina!!
mak order t-shirt ni jek nyeh... color merah u, ntah muat ke tak di perut ku ini.. pas bersalin la baru dpt pakai nampaknya baju unta ini... thx ek fida, susah2 jek.. ni panas lg nie, ada bau2 pak arab lg...

ingtkan t-shirt jek, rupa2nya ada FM nie, errmm aku sejak dok umah sendiri ni suka ler kumpul FM.. tp masih skit jek.. belum bole dipanggil koleksi.. duit pn dpt, ni consider duit raya ke fida??
ke balance2 duit ko shopping tak abis tuh?

lg tak sangka, plastik beg pn ko nk kirim kt aku kan? nape ko tak bagi resit sekali?? anyway thx ek fida...

6 comments:

nora said...

k.emy, kalo die bg resit itu tandanye suh k.emy claim balik.. hahahahaha...

deidaa said...

Eheks.. alang2 aku bg resit,
baik aku claim terus segala mak nenek brg yg aku beli tu hihihhh :P

Ptt ko try la test thsirt tu kat toilet hehehh.

Tu mmg duit lebihan shopping.
13dirham in cent.. money changer xterima.. ampes tul, dats y aku bg korang buat collection je.

Haha sj je bg plastik tu.
Beli baju kat lain... plastik tu kedai lain... kot la kang ko ckp aku xgi dubai sebenornya hihihhh :P

Emy said...

nora > berani la dia nk claim semua benda!

fida > takkan aku tak percaya kt ko fida, harus la percaya.. tp motif plastik bag itew?? koleksi kah?

Y@ZeD@ said...

aku merajukkkkkk ngn fidalina.. xmo pn kasik aku! huhhhhhhh

wehh, arituhh aku lupe nak kasik ko fm.. byk taww aku bwk blik..

deidaa said...

-emy- koleksen je la plastik tu,
bnyak giler aku wat blk hihi.

Cits mekde viva.. xbg aku jgk pon FM :(
Majuk gaks ah.

Emy said...

mc da > apa lg, ko poskan sajek FM tu kt aku ngn fidalina.. bosan2 takde keje tu ko masukkan jek dlm sampul.. hehehhe.. bukan kene g pej pos pun! sah2 la PAP mat saleh ko yg buat keje tuh!