Wednesday, June 9, 2010

merah jambu... jambu ker?

hari ni ibu berwarna merah jambu..

bosan pnya pasal, verangan amik gambar sorang2.. masuk blog! shuka hati ler coz ini blog saya..

wajah 30 tahun ku.. ada rupa ker? (lagi lagi statement tak sadar diri!)

yang benar,

8 comments:

noryn said...

apsal kau nampak kurus emy? mmg kau dah kurus ker? maklumlah baru habis pantang. atau sbb gambar ni di ambil dari sudut bawah? ke sbb kau pakai warna pink? masih boleh lagi tak nampak pun 30thn sama cam aku..hehehe.. nak jugak perasan.. tak sedar diri dah masuk 3 series..

yatispeed said...

waah wah...so pinky panky la you...aku suka ko pakai pink..terserlah ayumu, uols!

semalam bday ko ek? dah tua dah ko uols!! tapi kalu berjumpa...harem..tak serupa 30..aku rasa cam kita masih lagi 20..

gee ryder said...

aah la muka ko nmpk kurus sket xsia2 ko berpantang emy hehe

Emy said...

noryn - ko ni mcm jeles jek? jeles ek?? coz pipi ko lg tembam dari aku? kuang kuang.. sila percaya, tp takde la aku kurus pn, ttp sama mcm b4 preggie dulu.. aku amik gmbr ni depan2 ler, apa hal nk dari bawah, dari bawah nmpk dlm kain la!

speed - yes speed, kita ttp muda belia dan remaja (tak sadar lagi!)

gee - yea ko pn tau aku pantang mcm mn.. pantang nampak..

IxoR@ said...

pink tu buat wajah ko manis sangat aku tengok tau...

:D

deidaa said...

Auchhhh anggap je la "kita" semua muka 20-an hikhikhik.
K pe xsadar diri muka mcm muda...
bangga tau nokkkk! :))

Wei bila ko nak pakai baju dubai neh? :D

Emy said...

fida, bj dubai ko tu aku ketat tang dada la.. maklum la big size! rugik tau, takkan aku nk dietkan tetek aku nie?

yatispeed said...

wei nok..boleh ker diet tetek?? tebuk ngan jarum???