Tuesday, August 3, 2010

aktiviti lunch hour tadi...

bole caya ker?

sebahagian alat senaman yang ada di office aku...

bersenam dlm aircond mmg best!!

tu ler mak dara sdg meng'shape'kan pinggulnya... kakakaka..

setelah penat berdangdut.. rest kt osim chair nie.. tp tak best lgsg, baik la mak bidan urut kita.. urutannya tak sedap lgsg.. confirm tak beli.. kalau la ada sales yg sajek2 nk promote kt aku pasnie, harus la terima jawapan pedas dari aku.. heheheh.. jahat!!

3 comments:

ratna said...

oiii bestnya ada benda2 alah tu semua.. tu yg sblh threadmil tu best tau emy..itu yg paling bagus utk exercise sbb dia gerakkan kaki dan tangan.. aku pun lupa dah apa namanya.

yatispeed said...

manfaatkan! aku ni nak guna pun berebut ngan student..sudahnya jogging jerla jawabnya..

gee ryder said...

ko kalo nk shapekan pinggul, kena duduk kt kerusi osim yg putih tu emy, baru menjadi hehe