Wednesday, March 23, 2011

Arie & Adleen

lama betul tak update blog.. bila tgk blog speed byk sgt entry rasa nk menulis balik, tp kadang2 sbb kerja membataskan nk update.. ALASAN.. tp bukan ramai pn nk baca blog aku nie kan? suko2 sajek..

okey mari kita lihat dua beradik bermain bersama dengan baju yg sama..
tapi kalu bermain bersama akan berakhir dengan air mata yea puan-puan.. air mata 11 month baby.. sbb kakak sedikit ganas..

tgk muka adik, garang tak?

bulan depan 7 April genap Adleen setahun.. sekejap jek rasanya..
nota : tiada perancangan utk next baby yea.. jgn tanya2 k..

okey saya pakai baju umur 1 year tau.. itu pun ketat kt perut.. sbb makan banyak!

adik skg hanya duduk and pandai meniti yg tepi2 sofa je.. nama dia nk merangkak or meniarap takde la.. dh nk setahun, bontot berat nk angkat.. tu ddk dekat2 tu skit lg ada la aksi2 tolak-menolak..

dan kejadian rampas-merampas pn pasti akan berlaku.. yg kecik tu tak padan dengan kecik! melawan jgk kadang2.. taknak kalah..

5 comments:

yatispeed said...

hahaha..haruskah ko up kan nama blog aku dalam blog ko? hehehe..comelnya main berdua. weh..apa kes ko kasi si aleen main syringe ubat ajer? haha..aku paling suka ayat ko jgn tanya planning next baby..sebab aku pun tak suka pada ayat itu..sangat kejam!

Emy said...

mama speed, kalo ko nk tau, syringe tu mmg byk dlm umah aku, dh bole buat mainan! heheheheh..

tu nampak ok jek main berdua coz aku ada di depan diaroang, cuba aku bangun n ke dapor misalnya, belom cukup 3 langkah dh berbunyi si adik.. dia mana leh aku jauh 3 langkah dari dia..

aku siap2 buat ayat tu coz tau mesti ada org akan tanya nti..

Yezzaaa19 said...

kakak mesti tunjukkan kuasa dia..kesian adik...

Emy said...

kakak mmg sgt berkuasa..

siap amboi2kan adik lg.. tp adik dia mmg taknak kalah, melawan jgk kadang2..

Emy said...

kakak mmg sgt berkuasa..

siap amboi2kan adik lg.. tp adik dia mmg taknak kalah, melawan jgk kadang2..